Stugan!

Hej allesammans :) blir att åka till Jontes stuga om en stund ! Så inget bloggande tills på torsdag :)

<3


30 / 10

Godmorgon! :)

Igår spenderades dagen på piteå havsbad för att vara "modell för en dag" Det var faktiskt riktigt kul! :) Var där med mina syskon :)


29 / 10


Jobb!

Just nu sitter jag på rast, jobbar till 16.30 idag.. Kommer ju vara död när jag kommer hem ;) men jag tycker det är sjukt kul att vara med barnen :) man får höra väldigt mycket :p Dom är ju hur söta som helst!

<3


27 / 10

Idag har jag och mitt fina hjärta varit förlovade 6 månader ! Tiden går fort! Och det ska bli ännu mer månader och år! :)
JONATHAN, JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT <3

Du är världens finaste människa :)


Hmm

Provet gick inge vidare!

Har hunnit städa sen jag kom hem och nu taggar jag för gymmet med LISA prutt :D det ska bli skojjsit ;) om 1 timme smäller det , haha ;)

<3


26 / 10

Jaaa, äntligen får jag jobba! Imorgon jobbar jag på Blåbärshuset! :)) som om jag längtar! Yippi! :) Nu ska jag plugga, inte lika kul :p

<3


Plugg..

Plugg och plugg! Jag har så j*vla ont i huvudet! Min hjärna exploderar snart känns det som :(


Helvetes jävla fan

..


Till salu !

Ingen som vill köpa dessa godingar ? :)

Str : Liten 37
Pris : 250 :-


Happ'

Som vanligt blev det inge jobb för mig idag :o men då ska denna dag bestå av PLUGG PLUGG & PLUGG! Har nämligen engelska prov imorgon, yippi ! Nae ..


God morgon!

Vafasen gör jag vaken nu!? Jo, jag är desperat över att få jobba, men jag får ju aldrig det .. Ledsen tjej alltså! Är så himlades rastlös att jag snart går i väggen :o INGEN snäll människa som vill ge mig ett jobb !? Nähä .. :( men det är väl bara att vänta och se! Jaja, nu ska jag väl försöka sova igen och hoppas på att någon ringer! :)

Vi hörs då vi hörs!
<3Han är vackrast!

Jag älskar dej mer än allt annat! <3


Tillbax ;)

Nu är jag här igen :)


Byebye!

Nu slutar jag att blogga!


..

Mår inte alls bra just nu ...

13 / 10

God morgon :)
vaknade för ett tag sen, strax så ska jag städa och plugga! :) Läggan ser nämligen ut som en svinstia just nu ;o hehee ..

Matchen var jävligt jämn igår, men tyvärr så vann brooklyn med 4-5 på straffar.. Synd Älvsbyn!

Nä nu är det bara att hoppa ur sängen och göra lite nytta! :)
Ishallen!

Hellu alla där ute ;) sitter just nu på ishallen och ser äbyns j18 spela match mot brooklyn .. Efter 1 perioden står det 1-1 :) nu hoppas vi på vinst!


Min älskade lillebror!

Krya på dig min kära lillebroder! :)


Funderar

Jag funderar starkt på att sluta blogga?


3/10

Shiit redan oktober, tiden bara rinner iväg:) snart julafton ju :p ligger just nu i sängen och väntar på att jag ska gå till skolan och ha engelska B och efter lektionen har jag prov ... Inte okej! Ikväll vet jag inte vad som händer och sker :) älskling har då hockeyträningen iaf. Så jag får väl hitta på något men det är it så lätt i lilla älvsbyn :o men men :) bara att använda den lilla fantasi man fick ;) haha Näni, vi hörs när vi hörs! puss


Lomtjärn :)

Hej alla glada :) just nu sitter jag i lekparken i lomtjärn, vi har nämligen fått fin besök ikväll, Jontes lillebroder :) så han ville besöka lekparken :)


RSS 2.0