20/6

Tjenare :) Asså seriöst jag orkar inte blogga nå mycket, vet ju aldrig vad man ska ta och skriva ;p Men iallafall så ligger jag då i min säng  nu & slöar ! Har vart i piteå idag på sjukan & hälsat på gammel mormor som har opererat ryggen. Robin är hos mig ihelgen, men han är just nu ute med min lillebror, jag orkar inte vara ute, man blir ju äten av MYGGEN! det är grymt mycket mygg hära alltså, Så det är ju inte heller kul att vara ute /:

På onsdag så ska min lillebror operera sig, han ska göra ett titthål i knät, så dom ser hur trasigt det är.. Jag hoppas det går bra ;) Han får då inte spela nån fotboll i sommar & det blir ingen hockeyskola /:

Men men, nu ska jag ta & hitta på nått skojj ;)
Viii hörs
Pussiss ♥


9/6

Tjena alla glada människor, idag har det inte hänt så mycket.. Skola typ i 2 timmar, och då satt man & såg på brännboll ;p Sen kom jag hem & somnade på soffan, skönt ! Imorgon blir det SHOPPA ! det vart ju inget i fredags eftersom de stängde ju så tidigt :@ Åh! men imorron sticker jag iallafall, men det blir från morronen då ^^, eftersom jag är ledig onsdagar ! På fredag blir det SOMMARLOV! Gu så himla skönt alltså ;D Men då på måndag börjar jobbet ;p men det varar ju bara i 3 veckor ;p Ändå nästan skönare än skolan ! Men nu tror jag att jag ska ta & bädda ner mig i min säng & slå på en film .. Vi höörs 

Pusssis ♥ 

3/6-09

Hejsan, idag har det inte hänt så mycket, sov till klockan 11.30 :) skönt! Sen har jag pluggat lite till ett förhör jag har på fredag i kulturen :/ Men tror att det går bra.. Just nu så är jag hundvakt till våra galna hundar, som sagt vi har ju 4 st ;p Vi har typ ett mini zoo hära ;p Vi har 3 ödlor, 3 katter, 4 hundar, 1 orm  & 1 kanin ! hahah.. Det räcker verkligen med djur nu! hehe.. Och som sagt 1 katt som vi har har damp, biter sönder ALLT!  Men hon är inte gammal, bara en liten kattunge, vet ej exakt hur gammal hon är.. men men.. Vad ska man skriva nu då ?
Ska dra ;p
Vi höörs!

Pussis ♥

JAG HATAR ..

våran nya katt ! HON BET FÖRST SÖNDER MIN FÖRSTA LADDARE I ONSDAGS, så då köpte jag en ny torsdag & IDAG BET HON SÖNDER DEN OXÅ! :@ åhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2/6

Tjena, idag så var det en slapp dag på skolan slutade 09.30 , vi var bara på brandstationen från 08.15 ! Sen var det slut för dagen , skönt som bara den.. & igår var vi på boda borg i skellefteå sen stan 1 timma, käkade & sånt.. Vi hann shoppa lite ;p jag köpte ett par korta shorts & örhängen :) Och imorgon LEDIG, torsdag börjar jag 15.20 ^^. vi har typ ingen skola längre ;) SNART SOMMARLOV JU ! fett niiice ! Fredag ska jag nog till stan & kolla på "examenskläder" vi har ju som ingen examen, kollar ju bara på 3:orna typ, när dom tar studenten.. Men vill ändå ha fina kläder & det är alltid kul att köpa nya kläder :)  Nu sitter jag bara & slappar vid datorn & tar det lugnt ..
Men nu ska jag dra :)

Pusssis♥

RSS 2.0