31 / 5

Hejj! Vad händer där ute  ? Här händer det då jävlat ingenting, ska snart gå till jobbet och lämna mitt lönepapper och sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på! Väntar på att min käraste pojkvän ska sluta jobba och komma hem :)
Nu ska jag traska till jobbet, ha en bra dag!
30 / 5

Godmorgon ? haha klev upp för en liten stund sen, har hunnit äta och städa, nu ligger jag i sängen och bara latar mig funderar på vad jag ska hitta på till halv 4 då min karl kommer hem från jobbet! Nästa vecka tar han studenten ♥
Äh nu ska jag ta och hitta på nå!
29 / 5

Tack för dom gulliga kommentarerna! (: jag gillare!
Just nu så sitter jag bara och tråkar i soffan och väntar på bättre tider!
Hoppas ni andra där ute får en trevligare kväll än vad jag har! :)
Älskling!

Detta är ett inlägg till min älskade Jonathan!

Du är den finaste männikan på jorden, jag älskar dej så oerhört mycket att jag inte kan beskriva det! Du är det bästa som har hänt mig, du har gjort mitt liv så mke ljusare och trevligare! Du har alltid funnits i mitt hjärta sen första dagen jag såg dej. Den 4/8 2010 var den bästa dagen i mitt liv för då kom du in i mitt liv på riktigt, då vart det DU  & JAG! och den 27/4 2011 då vi förlovade oss var den näst bästa dagen! Då kändes det som att vårat förhållande skulle hålla förevigt och det tror jag på eller jag vet att det är vi föralltid! Snart har vi varit tillsammans i 2 år och mer ska det ju förstås bli :)

Älskade du, jag älskar dej mest av allt i hela världen! DU ÄR BÄST ÄLSKLING ♥
Puss på dej!

P.s allt kommer från mitt hjärta!Finare än dej kan man inte hitta! och jag letar inte heller! ♥ Vackra du ♥

25 / 5

Hejhopp! Idag är det fredag och jag sitter och skriver engelska arbete, gode så trist, men jag måste göra klart det för att kunna få G!
Har ingen aning om vad som händer idag, vi får väl se vad dagen har att erbjuda :)

24/5

Hej alla mina läsare ;) Nu var det ett väldigt bra tag sen jag var hära, har nästan glömt bort hur man bloggar ;) haha.. Nä men har haft fullt upp med engelska b för att kunna få G och så jag kommer in på högskolan till hösten ! (: Så håll alla tummar för mig! & så har jag jobbat en hel del denna månad oxå, fullt upp kan man som säga..
Hur som helst så har det ju varit en toppen fin dag idag, som om jag har längtat till denna värme! och den 14e juni så smäller det, då blir det en ny tatuering för mig, som om jag längtar! :D

Just nu sitter jag bara och slöar har nyss kommit hem från en tripp i äbyn med min kusin John, jag och jonte följde med han och carro en sväng, var meningen att vi skulle fiska men så vart inte planerna när dom inte fick nå fisk på 5 min, så då blev det en bil tur till äbyn ;) haha så kan det gå!

Ha en bra kväll alla ni där ute!


2 / 5

HEJ IDAG ÄR DEN INGEN VANLIG DAG UTAN DET ÄR MIN FÖDELSEDAG ;D
OCH DET BETYDER ATT JAG FYLLER HELA 20ÅR!

GRATTIS TILL LILLA JAG! ;)RSS 2.0