31 / 12

Gott nytt år allihopen : )


29 / 12

Hellu, som sagt så var jag i boden hela dagen igår så då blev det inget bloggande, direkt jag komm hem så var det luleå hockey på tv, och nu är vi serieledare igen ! :D Kan fan inte bli bättre !!
I boden igår då så var vi först på stan och kollade in i gallerian och då fynda jag inget, sen kl 14 så skulle vi mötas på badet och bada, super trevligt ! :) Så då bada vi ca 2,5 timme sen blev det stan igen, och då pierca jag mitt öra, och sen gjorde mamma,syster och Elsa det oxå ;) Kulig dag igår alltså . Inatt har jag då inte kunnnat sova så bra pga av mitt öra, usch så ont jag har haft :s men vill man bli fin så får man lida, haha;) Ikväll så kommer min käraste och det gillas super duper mke, så har mke att göra tills dess, tex som att storstäda mitt rum x) Nyår blir att vara med syster och hennes kille i arvidsjaur och givetvis följer min oxå :) Mer om det sen :)
Städning nu !
Puss ♥



Sen blire att stoppa en stav däremellan när det har läkt : )

27 / 12

Har inte haft något viktigt att säga, så har vilat från bloggen 2 dagar :p Men nu kände jag att jag var tvungen ;) Har då iaf hunnit vara till piteå en sväng igår och shoppat till nyår, och imorgon blir det att fara till boden och shoppa, pierca örat och bada ! :D skojsit . . Jag har då haft en bra jul och fick många fina juklappar, mycket nöjd med julen och mys med familj och släkt :) Nu blir det film och äta godis ! Höres imorgon och så kanske ni får en bild på de jag har gjort i örat ;>

Puss ♥ 



Trött tjej under kalle anka ! :p

24 / 12

JULAFTON ! :D God nytt jul på er alla där ute ! :)
Vi hörs ikveeel kanske ;>

Pusspuss ♥


23 / 12

Ikväll blire uppesittarkväll och spela bingo ;)
Har inge vettigt att skriva just nu ..


1 dag kvar :)

22 / 12

Tjoho, nu äntligen har jag köpt klart alla julklappar :D känns grymt skönt ! Men man är några kronor fattigare ;p Så blir det, men nu ska jag bara ta det j*vligt lugnt, har varit i piteå hela dagen, först skulle syrran till tandläkarn kl 10 och då fick jag oxå komma in och fixa min ställning, skönt med att ha spänt den 2 dagar före julmaten (Y) men hoppas att det inte blir så ont.. 
Nu blir det soffan !

2 dagar kvar :)

Puss♥


21 / 12

God morgon säger jag nu, det är gode skönt att få sova ut någon gång, är typ 1 timme sen jag vakna ; ) Men nu ska jag fixa mej och sen bär det av till byn en sväng :)

3 dagar kvar!

Puss ♥


JULLOV ! :)

Oj så skööönt med lov :) Äntligen säger jag! Men jag är inte klar med alla julklappar än, så det får väl bli imorrn eller på onsdag;) Då blir man lite fattigare .. Men nu ska jag packa och sen sticker jag hem med mamma (:
Hörs !

Puss ♥


Jag tycker om min kusin, du är best ♥

NU

säger jag godnatt ! :) ♥

19 / 12

Tjosan , kom just hem från min pojke :) ♥ Så nu sitter jag bara i soffan och latar mej, blir väl duschen snart :) Skola imorgon och sen JULLOV ! det gillas stort :D Men nu ska jag packa lite idrottskläder..
Puss ♥


16 / 12

Shiit bara snart 1 vecka kvar till jul ! :) Har inge mer att skriva ikväll, så sov gott :)
Puss ♥



Så här såg jag ut på broders lucia ! :p

15 / 12

Tjosan i trosan ; ) en sak är säker, jag hatar verkligen folk som ljuger och snackar skit jag tycker det är nästan det värsta som finns :o Man ska väl behandla andra som man själv vill bli behandlad ? men tydligen inte ..
Aja nog om det, ska snart fixa mej och fara till lillebroders skola, de ska ha luciafest eller vad det heter, men de är lite sena ;) Min söte bror ska vara stjärngosse !

Nu blire fix, kan ju inte komma som ett skabb ;)
Hörs sen ..

Puss ♥


Bakat ! :)

Hellu, har nyss blivit klar med bak, bakar ju till mitt projektarbete :) Har bakat pepparkaksmuffins och kärleksmums :) Mumsiiigt !
Problemet blir ju bara att man blir tjock ^^, hehee
Men nu ska jag bara ta det lugnt och vila !

Puss♥





14 / 12

Fy vad det är kallt ute nu alltså, höll ju på frysa ihjäl nyss när jag gick till skolan .. Men jag överlevde iaf för jag sitter då på skolan och väntar på att min lektion ska börja :) Så vi höjres sen


Puss ♥

Besviken !

Jag har märkt att man inte kan lita på någon jävel, det går ju tydligen inte ..
Det är så jävla tråkigt när man inte ens kan lita på en "kompis," Jag blir så besviken !

På tal om inge annat så fick jag svar på mina blodprover idag och det visade sig att jag hade för lite blod, så måste äta järntabletter i 6v sen får jag komma in och ta nya prover, hoppas på att det har blivit bra då ! : )
Men nu ska jag försöka sova :) Sov gott

Puss ♥


Alltså ..

Vad fan håller LULEÅ HOCKEY på med ? Förlora mot ett jävla bottenlag, riktigt pinsamt ..
Åhhhh ! :@




11 / 12

Godmorgon ! :)
Igår så efter skolan for jag till piteå och handlade lite julklappar och efter det så blev det att gå till nolia hallen för att se lillebror spela hockeymatch mot piteå vit och älvsbyn vann då med 8-0 ;D hehe, första målet kom efter 7 sekunder :p Riktigt nice, idag möter de rosvik men jag följde inte med, ville sova istället ! :) Hoppas på att de vinner idag igen =) Men nu ska jag sluta lata mig och stiga upp från sängen och göra lite nytta:
1. Rasta hundar
2.Äta frukost / lunch
3.Slå in julklappar
4. ? :p

Puss♥


<3

Jonathan Hedlund ♥


;)

Idag känner jag mej duktig, har faktiskt varit på gymmet och tränat och inte bara latat mej ;) Men jag känner att jag måste plugga litegrann nu oxå eftersom jag har prov på fredag .. Så nu blire plugg och sova !
Sov gott :)

Puss♥


Gott ! :)

Kolla vad jag fick av min snälla mamma i söndags + en julbelysning med stjärnor :)  ♥

Jag älskar DUMLE ! :)

7 / 12

Läkarbesöket idag gick ju då inge vidare, först fick jag vänta i en timme för att få komma in sen blev det en dansk läkare och jag fatta inte ett skit typ och det enda han sa var att han trodde att jag drack för lite :o jag dricker ju hur mke som helst :s Men iallafall så fick jag ta prover, så nu väntar jag bara på de och hoppas allt ser bra ut :) Men på tal om allt annat, hur fan spelar Luleå hockey nu ??? Det är ju rent pinsammmmmmt  !!
Huvva ..




Sov gott !

Usch vad tråkigt att måsta sova själv inatt ! :(
Vill ha dej hära nu ! ♥

Puss och godnatt :)


(:

Åh vad jag är trött, och stressad .. Har inte köpt en enda julklapp och jag har hur många som helst att köpa, tiden går ju så jävla fort ! Men det blir väl lite julhandling på fredag förhoppningsvis :) Men då är problemet, vad ska man köpa !? asså det är ju skit svårt :o man har ju ingen fantasi , det blir säkert bra i slutet ;)
Iallafall så har jag ätit knäck idag och gjort litegrann på mitt projektarbete, känner mej så duktig fastän jag inte är så pigg! :) Imorgon blir det då vårdcentralen och ta massa prover för att utreda vad det är jag har i min kropp som gör att jag har svin hög puls :s


Puss♥


6 / 12

Nu har jag varit lat ;) Men det enda jag ska säga nu är att jag har haft en underbar helg med den bästa ♥♥

Puss♥


1 / 12

Shiit, det är redan 1 december ;o Tiden bara springer iväg och snart är det jullov !
Ikväll så blire glögg och lussebullar :) Mumsigt .. Men ska sluta dryga nu, har inge intressant att berätta :p


Puss ♥





RSS 2.0