...

Man ska inte lita på någon ! Man blir bara sårad ..

28 / 6

Hejsan svejsan, vilket härligt väder det är idag :) Idag så har man jobbat för fullt , sen efter det blev det en promenad med alla hundar och just nu så ligger jag och slöar på studsmattan ute i solen :)
Ska fortsätta sola nu, tänkta bara slänga in ett snabbt inlägg :)

Puss på er ♥


25 / 6

Bra på att uppdatera ? Nae, inte direkt ;) Men så är det när man inte har tid, jag jobbar för fullt och tänker inte alls på bloggen , bara på de 1000000 knotten och myggen ..
Idag har jag och mamma vart i boden, mamma har tävlat lydnad med Puma och det gick kanon bra, hon kom 4:a av 11 stycken :) Just nu så sitter jag och äter körsbär , mumsit ! :)
Puss på er ♥Chock ! 18 / 6

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/telegram/artikel.aspx?ArticleId=5439853

Fifan vilken chock man fick då man klev ut ur husvagnen när man skulle gå till jobbet :o

God morgon :)

Varför är jag vaken nu ? jag börjar ju inte förens 11.50 , aja det är inte lätt att veta ;)
Men nu ska jag försöka fixa min lugg så den inte står rakt upp ;)
Puss på er ♥

Vill bara säga

Godnatt ;) ♥

9 / 6

Åh bara 2 dagar kvar , sen SOMMARLOV ! :)
Imorron har vi klassens dag , då ska vi vara i lomtjärn, leka och äta mjukglass mysiit :) Kanske tar nå bilder som kommer upp imorron , vi får väl se :)
Hade inge mer att säga ;)
Puss på er ♥
Haha , en mongobild sen förra examen ! ;)

8 / 6

Tjosan i trosan ;) Har just kommit hem efter ha varit med Jennifer på byn, det blev så kallt att bara sitta på en parkbänk så vi cyklade hem igen :) På skolan idag så hade vi friskvårdsdag, då var jag, Emma och Bella och fotade olika teman sen så skulle vi visa upp bilderna som ett bildspel.. Icket så givande dag idag heller , började 12 slutade typ halv 2 ;)
Imorron börjar jag oxå kl 12 för då är det utsparken för 3:orna :)
Men nu har jag inte lust att skriva nåmera, eller just ja har ju ändå inge intressant att berätta, haha ;)
HAHA !

:D

Körningen gick bra :)

Nervösssss !

Huvva :p

7 / 6

Givande skoldag idag, hade 1 lektion idag på morgonen sen slutade man ;) Men jag fick iaf veta mitt betyg i teckenspråket och det var ett väldigt starkt VG men tyvärr så syns ju inte det starka :p
Just nu är jag så sjukt nervös, har min första körlektion idag ! Det är tur man är där för att lära sig och inta bara för att man är duktig, för jag är verkligen USEL på att köra :S
Men nu ska jag sätta mej och göra lite kör teori frågor :) men ni får säkert veta sen hur det gick för mej ;)
Puss på er ♥

6 / 6

Fy på mej , nu  har jag inte varit speciellt duktig på uppdatera :o Men iaf så har det inte hänt så mke, i helgen har jag haft hela huset för mej själv gode så skönt :) Torsdag så var 2:orna alltså vi på vårvandring, vi gick 15 km i ösregn inte skojj, det var de värsta jag har gjort i hela mitt liv tror jag !! Jag och 2 till skulle hem när vi hade kommit fram pappa skulle hämta oss, men vi fick vänta i ca 2 timmar för vi gick åt helt fel håll, så han kunde knappt hitta oss, vi visste ju inte vars vi var :o Men vi tog oss hem iaf tillslut :D
Fredag så var jag till frissan och klippte mej , sen har man bara tagit det lugnt :) Nu ska man nog försöka hitta på nått men det är ju så trisst väder ...
Puss på er ♥

1 / 6

Dålig uppdatering, sorry! :) Jag har vart upptagen hela helgen + så måndag & tisdag var man i Umeå :)
Fredag då, Då var jag på CLEO i Luleå med ett underbart gäng alltså och det var ap roligt :)
Sen har det icket hänt så mke mera :p Lördags så badade jag för första gången i år ! :) Det har iaf varit en bra helg :)
I Umeå så var Bf2 och Bf3 med lärare på massa studiebesök på olika hem, intressant :)
Men nu ska jag sova tror jag ;)
Puss på er

RSS 2.0