16/10

Goodagens! sitter nu med Jontes lillebroder och ska snart börja skriva det sista på min uppgift så den blir klar någon gång! Är så less på den ..

ha en bra dag allesammans ! :)

Gonatt!

Har ikväll pluggat och varit med en fin kompis! :) så nu väntar jag på att min kära pojkvän ska komma sig hem och sova med mig!

Sov gott!


HOCKEY!

Snart är det dags för hockey!
LULEÅ-HV71! nu ska vi hejja fram vårt LULEÅ!
 
 
 
 
 

9 / 10

Goddag!
Trött tjej hära, har ingen lust att göra nå, har ont i halsen och mitt huvud värker! Inte en rolig dag :/ hoppas det blir bättre iaf, ska sätta mig ner med lite skolarbete så det blir klart någon gång! Väntar på att min gubbe ska komma hem snart, eller ja, på 2timmar..
Idag blir det väl en lugn dag hoppas jag! :)
 
 
 

Go kväll !

Har just suttit och snackat med brudarna från min grupp på ltu :) Har grupparbete som ska redovisas om ett tag så det är perfekt att man kan snacka från internet! Har nämligen en tjej från stockholm och en från göteborg, lite svårt att träffas då! :p Ska snart gå till sängs och mysa med min älskling!
 
Hoppas ni haft en bra måndag! Sov gott på er ..
 
 
 

8 / 10

Oppps! haha sorry ;)
Har varit fullt upp sen tentan var klar, har varit och jagat och Jonte fick skjuta en stor älgtjur och jag var med ;D Sen förra veckan har jag varit in till Luleå på skolan, mån-ons :) så jag har varit hemma 17.35 varje dag då! .. sen har jag bara sovit,pluggat och fixa lite andra saker :) Så ihelgen har det varit 40-års fest, Jontes farsa fyllde 40, så det gick vilt till ;) Igår bestod då alltså en väldigt lugn dag! Så vad händer idag då ?
Jo älskling jobbar till 15.00 och jag ska plugga lite semenarier osv.. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0