21 / 6

Hej alla mina fina läsare!
Idag har jag jobbat till 21.00 så nu ligger jag i sängen och bara tar det lungt :)
Väntar på att min käreste ska komma hem!
Imorgon jobbar jag 7-16 så efter det tror jag  att vi sticker till stugan och myser där! (:
 
Jag hoppas ni får en underbar MIDSOMMAR!
 
 
 

TATTO

En liten bild på den när den är som klar :) lite helosan på den och skuggan har som inte blivit riktigt klar! Men jag vart skit nööjd!

19 / 6

Gokväll! Idag är jag lat och ligger bara i sängen! Har jobbat till 15 idag och sen har jag inte gjort ett skit typ.. ;) kan man väl oxå få göra ? Älskling är på jobbet! Imorgon så är jag LEDIG då ska jag till äbyn för att göra lite saker..
 
Ha en fortsatt trevlig kväll :)
 
 
 

18/6

Goddag! Jag är svin trött! Har jobbat idag och nu ser jag tv!
Då vet ni..


17 / 6

Hej alla glada, ihelgen så har jag och hjärtat varit i Dartsel med syrran och Dennis :) riktigt mysigt och trevligt har vi haft! Vi har fiskat,skjutit lerduvor,vandrat i skogen, grilla och bastat! allmänt mått gott helt enkelt :) Nu ligger jag och min snyggis i sängen och latar oss efter att ha varit på gymmet en sväng.. Snart så ska vi mysa ner oss och se film, jobbar ju imorgon 7-16.. Tidig kväll för min del! Jonte jobbar kväll, 15-01 .. så vi kommer inte träffas typ nå i veckan! men TUR att jag iaf får sova bredvid han!
14 / 6

Hejsan på er  ! Sitter just nu i soffan och latar mej med min käraste karl :) ♥

Idag så har jag ju tatuerat mig och jag vart skit nöjd! Har inga bilder på den när den är klar, för den är så svullen och blodig nu :p Men har lite bilder som Jennifer har tagit medans jag tatuerade mig :) Här får ni ett litet öga på hur den ser ut (:
11 / 6

Gokväll! Sitter just nu i soffan och snorar, hostar och mår allmänt dåligt! :/ Har varit på utbildning idag om flytteknik och imorgon blir det en till utbildning.. suger att jag ska sitta där och hosta, jag behöver vila!
På torsdag då smäller det, då blir det en ny tatto! som om jag börjar bli nervös :p
Nu ska jag fortsätta gnälla om hur sjuk jag är!
GRATTIS ÄLSKLING

PÅ STUDENTEN HOPPAS DU FÅR EN KANON DAG, JAG ÄLSKAR DEJ! PUSS ! ♥


5 / 6

Hej hopp! Idag fick jag veta att jag har GODKÄNT i engelskan! :D lycklig tjej! Sitte nu åh väntar på att min mammaa ska komma, ska hem till på torsdag! Sen får jag träffa min älskling igen!

Nu fortsätta med maten ..


Natti!

sitter och tråkar på fejjan och väntar på min karl!
Tror jag ska slå på en film och äta lite godis ;)
Imorgon är det sista engelska lektionen för min del! så jag hoppas på ett G! Håll alla tummar för mig!!

Sov gott alla mina läsare
tänka sig att detta var 1 år sen! :)

4 / 6

Vad att göra  ? Ligger här alldeles själv, jonte jobbar kväll och kommer typ hem 01.15.. Man kan ju fan inte göra nå i detta pissväder!

Nu måste jag hitta på nå! :)
Någon som är intresserad ? str 37, pris 200! :)

Mejla eller kommentera ( emmalindqvist92@hotmail.com)

3/6

hej! tänkte bara säga att det har löst sig mellan mig och jonte :) då vet ni! igårkvälls for vi till äbyn på crousingen och jag fick köra, kände mig ju rätt så cool ;) ♥

:'(

Då är det bara att börja packa då, nä juste det har jonte redan börjat med! så det blir tydligen flytt för mig idag även om jag inte vill det, men det är ju tydligt att jonte vill!
Jag orkar inte nå mer längre med mitt liv!

JÄVLA HELVETE!


Kommer alltid älska dej, även om inte du älskar mig ♥

2 / 6

fyfan ...

1 / 6

Jag blir knäpp att jag alltid ska förstöra allting! Varför kan inte jag vara som alla andra, jag är världens sämsta flickvän känns det som! Fattar inte hur han kan vill vara med mig :o Men samtidigt tycker jag att jag inte har gjort nå fel, det är ju hans egna val, men det går ut på mig! Jävligt kul när man förstör sin pojkväns student....... Ork it !

Hoppas ni har en bättre fredag än vad jag har!
RSS 2.0