21/2

Hejsan! 
Ligger fortfarande i sängen och försöka hitta orken att stiga upp;) ska nog följa med mamma på stan en sväng och luncha på golden dragon:) 
Idag händer det nog inte så mke i mitt liv, blir väl en lugn fredagkväll eftersom jag jobbar 7-11 imorgon och 11.30 ska jag vara i älsvbyn för att fira gammelmorfar som fyller 95år och på kvällen blir det att vara barnvakt åt mina kusiner! Så lördagen är fullt upp kan man säga! Söndag så jobbar jag oxå 7-11! :) 


Luleå - Skeå!

Go'kväll allesammans! 
Idag har dagen bestått av en tripp till Luleå, sen snabbt hem för att äta lite middag och sen så bar det av till älsvbyn för att se hockey! Älvsbyns ishall firade 30år och det firade dom genom att ha Luleå och Skellefteå hockey på plan! Riktig skoj men sjukt kallt! Det var då fullsatt, har aldrig någonsin sett så mke folk i den ishallen ;) höhö! Luleå vann då med 6-0! Inte illa, synd bara att det inte var en shl match!
Nä nu är mina ögon tunga och sängen väntar! Så god natt på er! 
5/2-14

Halloj i stugan!
Sitter just nu och bloggar via telefonen och ser paradise hotel! Spännande nu när det är fiiiinal! Snart så blir det sängen och sova! 
Sov gott alla fina där ute! 


Följföljfölj ;)


;)

RSS 2.0