30/9

Tjolahopp .. Just nu så sitter jag och ser tv, sitter & väntar på att idol ska börja, men det är ju 1 timma kvar.. ;p
Idag var det skola och en jobbig dag, började 08.10 & slutade 16.30 :/   Men på fredag slipper jag skolan :D
Då ska jag vara barnvakt åt mina småsyskon, mamma & pappa ska till sundsvall, rätt så skönt, det tkr nog mina föräldrar oxå  ;p  Men nu vet jag inte vad jag ska skriva :p Mina inlägg är inte så långa, jag har aldrig nått intressant att berätta .. Tråkiiiigt ! Men så är det. 
Men vi hööress :)


Lillasyrran & jag ;p


Pussss♥

29/9

Hej, nu sitter jag i en soffa på skolan & väntar på att samhällslektion ska börja ;p Börjar klockan 13.00. har 2 timmars lunch ! Så vad ska man göra ? Bara sitta och vänta ;p
Idag hade jag redovisning på BKF:en, det gick ändå ganska bra tror jag x) Iaf så hoppas jag det .. Haha
Men man kan ändå bara få G på den ;p  Men nu tror jag att jag ska stänga ner datorn & vara social med mina polare :p Kanske skriver imorron eller nått, vi får väl se !

Vii hörres
Pussss♥

26/9

Tjena tjabba :) Idag har jag vart på byn & sett min lillebror spelat hockey match mot sunderbyn, de vann med 5-2 :D Grattis till dom ! Men vad gör man nu då ? Har nyss vart en promenad med Tyra, det är väldigt skönt väder idag ! Min feber är slut nu, tack för det :D Ihelgen är jag med Robin.. :) Vet ej vad det blir att hitta på sen, kanske en bastu eller nått :) Vi får väl se . men nu ska jag vara social me de andra ;p

Vii hörees !

Pussss♥


24/9

Hej! Idag är jag hemma från skolan, hade lite feber och kraslig i halsen, hostar rätt så mycket :/  Så då tänkte jag att jag är hemma 1 dag för att vila upp mig : ) Rätt så skönt ! Men imorron blir det nog skola förhoppningsvis, vill gärna inte missa så mkt utav skolarbetena , då blir man efter så mycket ! Det är inte så skojjigt .. Men om man är sjuk så måste man ju vara hemma :p  Men nu ska jag ta & sätta mig i soffan & läsa litegrann . .

Vi hööres !

Pusss ♥

23/9

Snart matte /: inte skojj ! men det vi håller på med är rätt så kul  . .
Men nu har jag psykosocialt arbete så ska skriva om matvägrare (:
Vii höörs !

Pussis ♥

22/9

Tjenare ! Äntligen har jag fått till min mammas blogg ;p Det tog ett tag ! Men jag lyckades tillslut :D
Men iaf så idag har jag och Robin vart tsm i 1 år & 4 månader <3 Tiden går fort !
Idag på natur & frilufts liv kursen så var vi ute och tränade orientering ;p jag är verkligen värdelös i det ! Huvva, jag tkr inte om det :/  Men nu ska jag ta och arbeta litegrann  :)

Ha de bääst !

Pussis ♥

17/9

Igår var det en tragisk dag, vi tog bort våran hund Diwa :'( Inte kul !
Hon hade en hjärnhinneinflamation och var sjuk .. Jag saknar henne massor redan !

Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men sorgen i mitt hjärta
Kan ingen se
När inte du finns nå mer


Vila i frid ♥


I miss you so !

14/9

Fan vilken stress ! Jag trodde vi skulle ta skolfoto 9.50 men det var ju kl 8.50 ! Så det vart lite stressigt, men jag hann ! En jävla tur alltså ;p Men det var nära att jag missa det ! Tack Emma Åman för du skicka ett sms ;p Det var därför jag hann ! Men jag blev nog inte bra på bilden , säkert typ röd i ansiktet och sånt,Hann ju inte förbereda mig så mycket ..
Men men
Ska ha engelska nu !

Pussis ♥

10/9

Ett tag sen nu.. Men det har då inte hänt så mkt, min tandvärk har gått över, Sköönt ! Det var jävligt jobbigt den första veckan med tandställlningen, hade ont som satan ! Men nu är det bra ^ ^
Skoljoggen igår, gick 4 km + 2 hem till mig igen så jag gick 6 km igåår ;p Jag är så duktig ..
Men nu ska jag ha engelska, vi höörs !

Pussis ♥

RSS 2.0