29 / 1

Hej åh hå!
sitter just nu och äter en macka och dricker juice! mumma ;) haha
Igår och idag så har jag jobbat och så imorgon jobbar jag, full rulle alltså + då lite plugg eftersom vi har redovisning på fredag så det är bara att läsa böcker ;) 
 
Helgen min har varit bra, har bestått av att vara med min familj, kört skoter med lillebroder och så lördagkväll var jag barnvakt åt 3 söta troll :) 
 
Nu ihelgen så kanske det blir till bästa Lisa på fredag för fördelsedagsfirande, och på lördag ska jag ju ha ljusparty, spännande :) Tack till gulliga Åsa som vill komma och visa ljusen ;)
 
Nu ska jag och min sambo gå och lägga oss och se film och göra kväll! 
Sov gott på er mina läsare! 
 
Tänk att jag får ha världens finaste kusin & bästavän! ♥
 
 
 

25 / 1

Hej sa en tjej;)
Vad händer? jo just nu så sitter jag hos min kära familj, pojkvännen min sitter och ser hockey och sen bär det av till syster och Dennis för vi sover där ihelgen :) ska vara barnvakt imotgonkväll så vi tyckte att det inte var någon idee att fara hem och sen tbx till äbyn igen!
 
Ha en bra kväll mina vänner och folk jag inte känner ;)
 
 

24 / 1 -13

Hej!
Har inte haft sån rolig dag idag! Fin bagravning med släkten! ♥
Sitter just nu hos Dennis och Felicia med min älskade kusin Lisa!!
Jag har sån tur att jag har en sån fin kusin i mitt liv alltså! hon är för bra ♥ Ikväll blir det bara mys med film och fruktsallad!
 
Ha en bra kväll!
 
ps. jag är så j'vla lycklig att jag har min fina pojkvän som stöttar mig i vått och torrt!
 
 

22/1-13

Hej! Idag så har ju vart på skolan och det gick bra :) har hunnit vara på Konsum och hämtat  mina nya kursböcker .. Billigt och bra ! 
 
nu sitter jag och spelar Wii me Joel ;) 
 
Ha en bra kväll ! 

Lite bilder från året 2012

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

whhat :O

men tjenare! vad är det som händer? jo, jag skriver :o ;)
 
Haha ska verkligen försöka att börja om nu men kan tyvärr inte lova nå ;)
Har då inte hänt så mycket i mitt liv förutom att jag har tappat en närstående för 2 veckor sen och på torsdag så är det begravning ♥ 
 
Men iaf nu är det ju ett nytt år och nya möjligheter, hoppas på bättre resultat i skolan och att jag verkligen ska kämpa mer för att få bättre resultat! men jag känner att jag inte haft någon ork! Men nu jävlar!
Imorgon blir det LTU för att börja en ny kurs, så då blir det skola tis,ons och fre! 
 
Iaf så sitter jag just nu i soffan i min morgonrock och väntar på att min sambo ska sluta jobba och komma hem så jag kan sova! 
 
 
 
 

RSS 2.0